

Αρκετές χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν στα ορεινά του Νομού Ιωαννίνων κατά την διάρκεια της νύχτας. Είναι το πρώτο… καλό χιόνι του φετινού χειμώνα για περιοχές της Κόνιτσας, του Ζαγορίου, του Μετσόβου και των Τζουμέρκων.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν κινηθεί από νωρίς το πρωί 14 μηχανήματα για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου. Όσοι κινηθούν προς τα ορεινά θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζεται.
Πέρα από τις χιονοπτώσεις που δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα μηχανήματα έχουν κινηθεί και για την αντιμετώπιση καταπτώσεων και κατολισθήσεων.
Στην περιοχή της Καστρίτσας αποκολλήθηκε βράχος και πέτρες ενώ καταπτώσεις σημειώθηκαν στο Δρίσκο και το Τέροβο. Στο Τέροβο επίσης είχαν πέσει δέντρα το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα να κινηθεί όχημα της Πυροσβεστικής για την κοπή και την απομάκρυνσή τους από το δρόμο.
Πηγή: epiruspost.gr
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.