

Τα σπίτια των ηγετών του Κογκρέσου Νάνσι Πελοζι και Μιτς ΜακΚόνελ έγιναν στόχοι βανδαλισμών λίγες μέρες μετά την αποτυχία των νομοθετών να εγκρίνουν ένα επιπρόσθετο νομοσχέδιο για την αποστολή επιταγών ύψους 2,000 δολαρίων στους Αμερικανούς πολίτες.
Την Παρασκευή, το σπίτι της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο έγινε στόχος βανδάλων οι οποίοι έγραψαν συνθήματα στη πόρτα του γκαράζ όπως «2,000 δολάρια» και «ακυρώστε τα ενοίκια», ανέφερε το δίκτυο NBC WLEX.
Το Σάββατο, το σπίτι του επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς ΜακΚόνελ στο Λούισβιλ του Κεντάκι δέχθηκε επίθεση με σπρέι και πέτρες.
Ένας εκπρόσωπος του γραφείου ΜακΚονελ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο Γερουσιαστής αναφέρει «όλη μου τη καριέρα πάλεψα για την Πρώτη Τροπολογια υπερασπίζοντας την ειρηνική διαμαρτυρία. Αυτό είναι διαφορετικό. Ο βανδαλισμός και η πολιτική του φόβου δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας».
Pelosi, McConnell's homes vandalized as $2000 stimulus bill remains stalled https://t.co/XRFNQaBBOs pic.twitter.com/ER1cnHGcBV
— The Hill (@thehill) January 2, 2021
Σχετικά Νέα
Κομισιόν: Χαιρετίζουμε την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ- Κίνας – Αξιολογούμε τη συμφωνία Ουάσιγκτον – Λονδίνου
“Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα ανακοίνωσαν ότι σε κάποιο βαθμό.
Φιντάν για αυτοδιάλυση PKK: “Ιστορική απόφαση – Θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα βήματα”
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, δήλωσε ότι η ανακοίνωση από το Εργατικό.
Μερτς: Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες
Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες, ζήτησε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μετά την.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν, διαμηνύει το Ισραήλ παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ισραήλ ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ.