

Απρόσμενη πτώση κατέγραψαν οι νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, σε μια ακόμη ένδειξη ότι η απασχόληση στις ΗΠΑ ενισχύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας.
Ειδικότερα, οι νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας διαμορφώθηκαν στις 684.000 την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Μαρτίου, σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τις 781.000 που ήταν μια εβδομάδα νωρίτερα.
Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί σε διάστημα εβδομάδας από τις 14 Μαρτίου 2020, όταν ουσιαστικά η πανδημία χτύπησε την αμερικανική οικονομία.
Οι οικονομολόγοι ανέμεναν μικρότερη πτώση στις 735.000 νέες αιτήσεις, μετά την αναπάντεχη αύξηση που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.