

Επιμένει ο κορονοϊός στις ΗΠΑ με τα κρούσματα σε αρκετές περιοχές τις τελευταίες ημέρες να έχουν παρουσιάσει αύξηση.
Τα κρούσματα Covid-19 στην αμερικανική ήπειρο αυξήθηκαν κατά 12,7% την τελευταία εβδομάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη, σύμφωνα με τον Παναμερικανικό Οργανισμό Υγείας (PAHO), που σημειώνει ότι ο αριθμός των νέων μολύνσεων εξακολουθεί να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις στη Βόρεια και την Κεντρική Αμερική.
Σύμφωνα με τον Παναμερικανικό Οργανισμό Υγείας, τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν για 5η συναπτή εβδομάδα στη Βόρεια Αμερική, αυτήν τη φορά κατά 19,5%.
Αξιοσημείωτη ήταν η αύξηση κατά 27,1% των νέων μολύνσεων στις ΗΠΑ. Υποχώρηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων κατέγραψαν ο Καναδάς και το Μεξικό.
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.
Μιανμάρ: Η στρατιωτική χούντα παρέτεινε έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του πυρός μετά τον φονικό σεισμό
Η χούντα της Μιανμάρ ανακοίνωσε ότι παρατείνει έως τις 30 Απριλίου την κατάπαυση του.
Οι τελευταίες ώρες του Πάπα Φραγκίσκου, μετά την εμφάνισή του την Κυριακή του Πάσχα
Την Κυριακή του Πάσχα, ο 88χρονος βαριά άρρωστος και εμφανώς καταβεβλημένος Πάπας Φραγκίσκος αψήφησε.