

Άλλοι τουλάχιστον 1.297 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, με τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού να φθάνει τους 173.170 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν τουλάχιστον 44.043 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον αριθμό των Αμερικανών που έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε συνολικά 5,50 εκατομμύρια.
Στην Καλιφόρνια, πολιτεία που έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε ένα από τα επίκεντρα της πανδημίας του κορονοϊού στην αμερικανική επικράτεια, υπέκυψαν ακόμη 155 ασθενείς, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε 11.683, ενώ διαγνώστηκε πως προσβλήθηκαν άλλοι 6.619 Καλιφορνέζοι, με το σύνολο των περιπτώσεων μόλυνσης να ανέρχεται σε 646.996.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.