

Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, δήλωσε την Παρασκευή ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η ομάδα του θα εξετάσουν το θέμα απαντώντας σε ερώτηση αν η απόλυση του προέδρου της Federal Reserve Τζερόμ Πάουελ είναι μια επιλογή, όπως μεταδίδει το Reuters.
“Ο πρόεδρος και η ομάδα του θα συνεχίσουν να μελετούν αυτό το θέμα”, είπε ο Χάσετ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο απαντώντας στην ερώτηση.
Την Πέμπτη ο Τραμπ κατηγόρησε τον Πάουελ ότι “κάνει πολιτική” μη μειώνοντας τα επιτόκια της κεντρικής τράπεζας, ενώ υποστήριξε ότι διαθέτει την εξουσία να εκδιώξει τον Πάουελ από τη δουλειά του “πολύ γρήγορα”.
Σχετικά Νέα
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.