ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί σε μποϊκοτάζ των MLB, Coca-Cola και Delta

Σε μποϊκοτάζ κατά της Major League Baseball (MLB), της Coca-Cola, της Delta και όλων των εταιρειών που έχουν εκφραστεί κατά της αλλαγής του νόμου στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, καλούν οι Ρεπουμπλικανοί μετά από κάλεσμα του πρώην Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους Times, ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών να μποϊκοτάρουν τις εταιρείες που αντιτίθενται ανοιχτά στις εκλογικές μεταρρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί από τους Ρεπουμπλικάνους στη Γεωργία.

Οι εκλογικές μεταρρυθμίσεις της Γεωργίας έχουν γίνει ο στόχος κριτικής σχετικά με το νόμο που απαιτεί την ολοκλήρωση των εκλογικών κέντρων έως τις 5 μ.μ., την απαγόρευση παροχής βοήθειας, νερού ή φαγητού στους πολίτες που περιμένουν στην ουρά για να ψηφίσουν και την απόσυρση ταχυδρομικών κουτιών που διευκολύνουν την εξ αποστάσεων εκλογική διαδικασία.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η MLB ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει το παιχνίδι All-Star από την Ατλάντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πακέτο μεταρρυθμίσεων που πέρασε από τους Ρεπουμπλικάνους της πολιτείας τον περασμένο μήνα.

Εταιρείες όπως η Delta Airlines και η Coca-Cola τάχθηκαν επίσης κατά του νομοσχεδίου, εκδίδοντας επικριτικές δηλώσεις από ανώτερα στελέχη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα