

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πήγε σήμερα σε μια πικετοφορία των απεργών εργατών της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Μίσιγκαν, μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε “ιστορική” από τον Λευκό Οίκο αφού είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος συμμετέχει σε απεργιακή κινητοποίηση.
Φορώντας ένα κασκέτο με το λογότυπο του συνδικάτου των εργαζομένων στην αυτοκινητοβιομηχανία (UAW), ο Δημοκρατικός πρόεδρος απευθύνθηκε στους απεργούς μιλώντας τους με ένα μεγάφωνο. Αναφέρθηκε στις “θυσίες” που έγιναν για να σωθεί ο τομέας κατά την οικονομική κρίση του 2008 και εκτίμησε ότι δικαιούνται “σημαντική αύξηση” στον μισθό τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
-
Πάπας Λέων 14ος: Το παρασκήνιο του ιστορικού Κονκλάβιου – Το φαβορί που προηγούνταν αλλά εγκατέλειψε και ο ασιατικός «εμφύλιος»
Ο Πάπας Λέων 14ος – ο πρώτος Αμερικανός Ποντίφικας στην ιστορία – έπιασε πολλούς.
-
Θρήνος στην Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 20 τραυματίες σε καραμπόλα στο Τσανάκαλε
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Τσανάκαλε – Εζίν στην Τουρκία, όπου επιβατικό λεωφορείο,.
ΕΕ: Τον «σκιώδη στόλο» του Πούτιν στοχεύει το προτεινόμενο 17ο πακέτο κυρώσεων
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παρουσίασε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της.
Πηγές Τουρκικού ΥΠΕΞ: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει το καθήκον επίβλεψης μιας πιθανής εκεχειρίας στην Ουκρανία
Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει το καθήκον επίβλεψης μιας πιθανής εκεχειρίας στην Ουκρανία.