

Δύο γυναίκες και τρία κορίτσια βρέθηκαν νεκρές σε ένα σπίτι στο βορειοδυτικό Αρκάνσας των ΗΠΑ, σε μία πιθανώς πολλαπλή ανθρωποκτονία.
Οι αρχές απάντησαν σε μια κλήση που δέχτηκαν την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, περίπου στις 17:00 και κατέφθασαν στο εν λόγω σπίτι, όπου βρήκαν τα πέντε άτομα νεκρά. Οι ηλικίες των θυμάτων ήταν μεταξύ 8 και 50 ετών και πιστεύεται ότι ήταν συγγενείς, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο αρχηγός της αστυνομίας, Shane Jones, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι ο ύποπτος πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των νεκρών.
“Είναι σπάνια περίπτωση”, είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση. “Ας προσευχόμαστε για μια οικογένεια που έχει καταστραφεί” πρόσθεσε.
“Αυτή τη στιγμή, πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για την τοπική κοινωνία”, ανέφερε σε δήλωσή του ο σερίφης, σύμφωνα με τον Guardian.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Ο Φίτσο «έσπασε τη γραμμή» της Ε.Ε. και έσφιξε το χέρι του Πούτιν στη Μόσχα – Έντονες αντιδράσεις στις Βρυξέλλες
Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο συναντήθηκε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα την Παρασκευή, προκαλώντας νέο κύμα αντιδράσεων.
Κιμ Γιονγκ Ουν: Δικαιολογημένη η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στο πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στον.
Στο Κίεβο Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ
Συνάντηση του «Συνασπισμού των Προθύμων» με στόχο την αύξηση της πίεσης προς τη Ρωσία.
Reuters: Το Ιράν σχεδιάζει να μεταφέρει εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία
Το Ιράν σχεδιάζει να παραδώσει σύντομα στη Ρωσία εκτοξευτές για τους βαλλιστικούς πυραύλους μικρής.