

Η τροπική καταιγίδα Σάλι ενισχύθηκε χθες, Κυριακή, έξω από τη δυτική ακτή της Φλόριντας και αναμένεται να εξελιχθεί σε κυκλώνα κατηγορίας 2, απειλώντας με επικίνδυνες καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους στις βόρειες και κεντρικές αμερικανικές ακτές του Κόλπου του Μεξικού, σύμφωνα με το αρμόδιο μετεωρολογικό κέντρο για την παρακολούθηση των κυκλώνων (NHC).
Η πορεία της καταιγίδας προκαλεί προβλήματα στην παραγωγή πετρελαίου στις αμερικανικές ακτές του Κόλπου του Μεξικού, για δεύτερη φορά, σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.
Σύμφωνα με το NHC που έχει την έδρα του στο Μαϊάμι, είναι πιθανό η καταιγίδα να εξελιχθεί σήμερα σε κυκλώνα, προσεγγίζοντας τα βόρεια και κεντρικά τμήματα του Κόλπου του Μεξικού, αργά σήμερα το βράδυ και αύριο.
Συνθήκες κυκλώνα αναμένεται να επικρατήσουν από νωρίς αύριο σε περιοχές της Λουϊζιάνα και του Μισισίπι, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Ορλεάνης, σύμφωνα με το ίδιο κέντρο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Γαλλία: Κεραυνός έπληξε ζωολογικό κήπο-13 τραυματίες, οι τέσσερις παιδιά
Τέσσερα παιδιά και μία 29χρονη Γερμανίδα περιλαμβάνονται ανάμεσα στα δεκατρία άτομα που τραυματίστηκαν από.
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.
Μελόνι: Η κατάσταση στη Γάζα είναι δραματική – Διαφωνήσαμε με αρκετές επιλογές του Ισραήλ
Σε ακρόαση στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι τοποθετήθηκε σχετικά με την.