

Η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε το μεγάλο πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν για το Κλίμα και την Υγεία, προσφέροντας μία σημαντική νίκη στον αμερικανό πρόεδρο, λιγότερο από 100 ημέρες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.
Μόνο με τις δικές τους ψήφους, οι Δημοκρατικοί ενέκριναν το πρόγραμμα ύψους άνω των 430 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την τελική ψηφοφορία, πριν επικυρωθεί από τον Τζο Μπάιντεν.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.