

Με 54 ψήφους υπέρ, έναντι 46 κατά, η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε την παράταση του προϋπολογισμού, αποτρέποντας την παράλυση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας.
Το νομοσχέδιο που εγκρίθηκε σήμερα (15.03.2025) τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας από τη Γερουσία και χρηματοδοτεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ μέχρι τον Σεπτέμβριο, επικρίθηκε έντονα από τους Δημοκρατικούς που κατήγγειλαν σημαντικές περικοπές δαπανών.
Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου δίνει τον χρόνο για να συνταχθεί ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, με τους αναγκαίους πόρους για να υλοποιηθούν ορισμένες προεκλογικές υποσχέσεις του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ, όπως το πρόγραμμα απέλασης παράτυπων μεταναστών.
Σχετικά Νέα
Η Αγία Έδρα ανακοίνωσε το πρόγραμμα του νέου Πάπα
ανταπόκριση από την Ιταλία: Κρίστιαν Μαυρής Όπως έκανε γνωστό ο Διευθυντής της αίθουσας τύπου.
Ο Ζελένσκι ελπίζει σε «ηθική και πνευματική υποστήριξη» από τον Βατικανό – Ο Πούτιν προσβλέπει σε εποικοδομητικό διάλογο με τον νέο πάπα
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχάρη σήμερα τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄ για την εκλογή.
Η Ευρώπη κλείνει τα 75 – Ένα κάλεσμα αφύπνισης
Αυτό που ξεκίνησε ως μια Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα με τη συμμετοχή 6 χωρών.
Κόστα, Φον Ντερ Λάιεν και Μερτς συγχαίρουν τον πάπα Λέοντα για την εκλογή του
Τον νέο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Λέοντα 14ο, συνεχάρησαν με κοινή δήλωσή τους, ο.