

Μεικτές τάσεις επικράτησαν χθες Τρίτη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στον απόηχο ελπιδοφόρων μηνυμάτων για την πορεία του πληθωρισμού στις ΗΠΑ, με αφορμή τα οποία ο πρόεδρος Τραμπ επέκρινε για ακόμη μια φορά την αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) επειδή δεν μειώνει τα επιτόκια.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 269,67 μονάδων (–0,64%), στις 42.140,43 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 301,74 μονάδων (–1,61%), στις 19.010,08 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 42,36 μονάδων (–0,72%), στις 5.886,55 μονάδες.
Σχετικά Νέα
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής προμηθευτών στο πρόγραμμα “Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα”
Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα”, με σκοπό την ένταξή.
Τελευταία ημέρα σήμερα για αιτήσεις 300.000 vouchers κοινωνικού τουρισμού
Λήγει σήμερα Πέμπτη 15 Μαΐου η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα.
Νέο «σετ» εξατομικευμένων ρυθμίσεων στα ταμεία ξεκλειδώνει νέα μείωση εισφορών και επιπλέον ενίσχυση των συνταξιούχων
Την πλήρη αλλαγή του έως τώρα μοντέλου των ρυθμίσεων χρεών προς τον ΕΦΚΑ (το οποίο.
Παπαθανάσης: 750 εκ. ευρώ δόθηκαν το 2024 για αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές
Στο δημοσιονομικό «αποτύπωμα» της κλιματικής κρίσης αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,.