ΗΠΑ: Άνοιξε το αεροδρόμιο Νιούαρκ μετά από έκτακτο περιστατικό

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι της πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ ανέστειλε για λίγο τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων σήμερα εξαιτίας ενός έκτακτου περιστατικού, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έσκασε το λάστιχο του τροχού ενός αεροσκάφους κατά την προσγείωση.

Χωρίς να προσδιορίσουν την φύση του έκτακτου περιστατικού οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίουαρκ Λίμπερτι ανέφεραν στο Twitter ότι το αεροδρόμιο άνοιξε και πάλι και ότι οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις.

Επικαλούμενο πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου ένα θυγατρικό τηλεοπτικό δίκτυο του NBC στο Κονέκτικατ ανέφερε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους μη κατονομαζόμενης αεροπορικής εταιρείας ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημά του και ότι κατά την προσγείωση έσκασε το ελαστικό του ενός τροχού.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν.

Στις 15 Ιουνίου τα ελαστικά ενός αεροσκάφους της United Airlines έσκασαν κατά την προσγείωσή του στο Νιούαρκ προκαλώντας καθυστερήσεις πτήσεων αλλά όχι και τραυματισμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα