

Μακελειό στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, όπου ένας 16χρονος σκότωσε τους γονείς και τα αδέρφια του, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να ομολογήσει τις πράξεις του.
Η οικογενειακή τραγωδία έγινε την περασμένη εβδομάδα και πλέον ο Ντιέγκο Λέιβα αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και βγήκε έξω με τα χέρια ψηλά, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι ο 16χρονος ήταν πολύ μεθυσμένος. Πλέον, ο ανήλικος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στην κουζίνα του σπιτιού βρέθηκε ένα πιστόλι.
Νεκροί από τα πυρά του έφηβοι έπεσαν οι δύο γονείς, Λεονάρντο Λέιβα και Αντριάνα Μπένκομο, η 16χρονη Άντριαν και ο 14χρονος Αλεξάντερ. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο για να ξεμεθύσει και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Αλμπουκέρκι. Πλέον, οι αρχές ερευνούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να εξακριβώσουν τι οδήγησε τον 16 να σκοτώσει την οικογένειά του.
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν δήλωσε πως δεν προτίθεται να προκηρύξει δημοψήφισμα για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τάχθηκε υπέρ.
Ο Μακρόν δεν γνωρίζει αν ο Πούτιν θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.
Γαλλία: Για περισσότερες από 4 ώρες κατέθετε η Κιμ Καρντάσιαν στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος της
Ολοκληρώθηκε έπειτα από τέσσερις και πλέον ώρες η κατάθεση της πρωταγωνίστριας τηλεριάλιτι και «βασίλισσας».