

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στην «Ιόνια Οδό» και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Ηλία, στην Αιτωλοακαρνανία, για την εκτέλεση εργασιών οδοφωτισμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Νέα Οδό», αύριο Τρίτη, 15 Ιουνίου, από τις 7:30 το πρωί έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και θέλουν να βγουν στον κόμβο του Αγίου Ηλία, θα εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο του Αγρινίου και στην συνέχεια θα κατευθύνονται προς τον ‘Αγιο Ηλία.
Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί θέλουν να εισέλθουν στην «Ιόνια Οδό», μέσω του κόμβου του Αγίου Ηλία, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται έως τον επόμενο ανισόπεδο κόμβο του Αγγελοκάστρου, απ΄ όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην «Ιόνια Οδό».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.