

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσονται τα Ιωάννινα μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου μετά την θεομηνία που έπληξε την πόλη με χαλάζι και καταρρακτώδη βροχή την περασμένη Κυριακή.
Ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας ενημέρωσε χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο για την εξέλιξη έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η δημοτική αρχή στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία δύναται να αποζημιωθούν ενώ θα χρηματοδοτηθεί ο δήμος για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.
Ο κ. Μπέγκας στην πρώτη επίσημη ενημέρωση μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ούτε στους φορείς αλλά ούτε και στους πολίτες ενώ αντίθετα την επόμενη μέρα ήχησε το 112.
Ο Δήμαρχος είπε επίσης ότι ο μηχανισμός του Δήμου κινητοποιήθηκε άμεσα και συμπλήρωσε ότι δεν υπήρξαν βουλωμένα φρεάτια αλλά οι σχάρες έφραξαν από τα φερτά υλικά την ώρα της θεομηνίας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.