Intracom Telecom: Το εργαστήριο δοκιμών διαπιστεύθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17025:2017

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι το EMC & Safety εργαστήριό της, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία Αττικής, διαπιστεύθηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO/IEC 17025:2017.

Το Ε.ΣΥ.Δ. αποτελεί ένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση, εφαρμογή και διαχείριση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης.

Επιδεικνύοντας εξαιρετική τεχνική επίδοση, καθώς και απαράμιλλη ικανότητα να παράγει έγκυρα, ακριβή και αμερόληπτα αποτελέσματα, το EMC & Safety εργαστήριο της Intracom Telecom γίνεται το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα που διαπιστεύεται από το Ε.ΣΥ.Δ. για μετρήσεις φάσματος ραδιοσυχνοτήτων (RF). Πλέον, οι μελέτες της εταιρείας είναι αποδεκτές σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς την ανάγκη περαιτέρω δοκιμών.

Το εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο για τη διενέργεια δοκιμών συμμόρφωσης σε εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και ραδιοεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, οι δυνατότητες δοκιμών περιλαμβάνουν μετρήσεις για Αγώγιμες εκπομπές, Ακτινοβολούμενες εκπομπές, Αρμονικές εκπομπές, καθώς και μετρήσεις διακυμάνσεων τάσης.

Για τη διαπίστευση εκτέλεσης δοκιμών, το Ε.ΣΥ.Δ. πραγματοποίησε επί τόπου αξιολόγηση, η οποία διενεργήθηκε από μια ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων , με βαθιά γνώση του σχετικού τεχνικού αντικειμένου και εμπειρία στην αξιολόγηση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ISO/IEC 17025:2017 θεωρείται το πλέον αξιόπιστο πρότυπο ποιότητας για εργαστήρια δοκιμών και βαθμονόμησης.

Ο κ. Δημήτρης Παντελόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης στην Intracom Telecom, σχολίασε: “H διαπίστευση των εργαστηρίων μας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17025:2017 επιτεύχθηκε χάρις στην υψηλή εξειδίκευση, τον επαγγελματισμό των μηχανικών μας, την προηγμένη τεχνολογική υποδομή και το ομαδικό πνεύμα που διέπει την εταιρεία. Το επίτευγμα αυτό θα προσδώσει στην Intracom Telecom επιπλέον αναγνώριση και αξιοπιστία, αλλά και θα ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, ανοίγοντας παράλληλα νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα