

Ρωσικές στρατιωτικές μονάδες που έλαβαν μέρος σε στρατιωτικά γυμνάσια στην ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας (την οποία η Ρωσία έχει παράνομα προσαρτήσει από το 2014) επέστρεψαν στη βάση τους στον νότο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στην Τσετσενία, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Interfax, το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.
Η Ρωσία έχει δηλώσει αυτή την εβδομάδα ότι στρατιώτες επιστρέφουν στις βάσεις τους μετά την ολοκλήρωση στρατιωτικών ασκήσεων σε διάφορα σημεία της Ρωσίας, αλλά και της Λευκορωσίας, ωστόσο ΗΠΑ και NATO ισχυρίζονται αντιθέτως ότι η Μόσχα προσθέτει αντί να αφαιρεί δυνάμεις από τον περίγυρο της Ουκρανίας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέφερε νωρίτερα ότι όλες οι ενδείξεις συντείνουν ότι η Μόσχα σχεδιάζει να εισβάλει άμεσα στην Ουκρανία, ενώ σε ανάλογες δηλώσεις προέβη και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, από το βήμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Σχετικά Νέα
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.