

Ο υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου Μαρκ Χάρπερ έδωσε στις σιδηροδρομικές εταιρείες την άδεια να υποβάλουν νέα προσφορά στα συνδικάτα αυτή την εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να τερματιστούν οι απεργίες.
Είχε δοθεί «αναθεωρημένη εντολή» στις σιδηροδρομικές εταιρείες να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες και είναι σημαντικό να δοθεί χώρος στις δύο πλευρές «να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμπέρασμα», δήλωσε ο Χάρπερ σε συνέντευξή του στο Sky News.
Οι επικεφαλής τριών σιδηροδρομικών συνδικάτων δήλωσαν σε επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων την Τετάρτη ότι δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους εργοδότες, παρά τους μήνες απεργιών που έχουν δυσχεράνει τους εργαζόμενους και έχουν διαταράξει τα ταξίδια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Χάρπερ είχε δηλώσει νωρίτερα ότι ο τερματισμός των σιδηροδρομικών απεργιών θα μπορούσε να είναι ορατός, λέγοντας στην εκπομπή “Peston” του ITV ότι «ελπίζει ότι τώρα που υπάρχει μια ανανεωμένη προσφορά στο τραπέζι αυτό μπορεί να συμβεί».
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄: Η Ουκρανία θέλει να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο και κάνει τα πάντα
Ότι μίλησε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ,.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.
Η Ουγγαρία ακυρώνει συνομιλίες με την Ουκρανία για τα δικαιώματα μειονοτήτων
Η Ουγγαρία ακύρωσε συνάντηση με την Ουκρανία, με τη συμμετοχή ειδικών στα δικαιώματα μειονοτήτων,.