

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας ου κορωνοϊού στην Ινδία ξεπέρασε σήμερα Τρίτη το όριο των 350.000 νεκρών.
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 2.123 ασθενείς με την COVID-19, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν υποκύψει να φθάνουν τους 351.309.
Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν 86.498 κρούσματα του SARS-CoV-2. Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό μολύνσεων που έχει ανακοινωθεί εδώ και πάνω από δύο μήνες, καθώς η καμπύλη της εξάπλωσης του ιού βρίσκεται σε πτώση εδώ και αρκετές ημέρες. Οι πολίτες της Ινδίας που έχει επιβεβαιωθεί ότι μολύνθηκαν ανέρχονται σε 28.996.473, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Τα επιλεγόμενα ενεργά κρούσματα είναι 1.303.702 (–97.907 σε 24 ώρες).
Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, μετά τις ΗΠΑ.
Σχετικά Νέα
Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα ενώ ο Τραμπ βρίσκεται στη Μ. Ανατολή
Ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα στοίχισαν σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 50 Παλαιστινίους στη Λωρίδα της.
Βουλγαρία: Απορρίπτει η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης την πρόταση Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ
Η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, Νατάλια Κισέλοβα, απέρριψε την πρόταση του αρχηγού του κράτους,.
Julius Baer: Πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων για ξέπλυμα χρήματος
Η Julius Baer διατάχθηκε να πληρώσει 4,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (5,2 εκατ. δολάρια), μετά.
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αναπόφευκτος. Τα όπλα πρέπει να σιγήσουν»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του προς καθολικούς επισκόπους της Μέσης Ανατολής, ο.