

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν σε μια έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Χαπούρ της βόρειας Ινδίας, δήλωσε ένας αξιωματούχος της αστυνομίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από έκρηξη λέβητα σε μια βιομηχανική εγκατάσταση στη Νταουλάνα, περίπου 60 χιλιόμετρα από το Νέο Δελχί, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Σουρέντρα Σινγκ.
«Οι επιχειρήσεις διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη», είπε ο Σινγκ, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.