

Ένδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική Ινδία, που επλήγη από κατακλυσμιαίες βροχές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν σπίτια και να προκληθούν κατολισθήσεις, με τον απολογισμό των θυμάτων του μουσώνα στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε περισσότερους από 230 νεκρούς, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα.
Οι κατακλυσμιαίες βροχές σάρωσαν το κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης (ανατολικά), προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές.
Τέσσερις άνθρωποι υπέστησαν ηλεκτροπληξία, αφότου πλημμύρισε το σπίτι τους στην πόλη Χοουράχ, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζαβέντ Καν, υπουργός Διαχείρισης Καταστροφών της Δυτικής Βεγγάλης.
Επτά άνθρωποι πέθαναν όταν το σπίτι τους κατέρρευσε, συμπλήρωσε ο ίδιος. Πολλοί άλλοι αγνοούνται.
Στο γειτονικό κρατίδιο Τζαρχάντ, δεκάδες αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από ορμητικούς χειμάρρους, έπειτα από πέντε ημέρες σφοδρών βροχοπτώσεων.
Ειδικοί εκτιμούν πως η σφοδρότητα και η συχνότητα των βροχών των μουσώνων, που πλήττουν κάθε χρόνο την Ινδία από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, έχουν ενισχυθεί εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.
Σχετικά Νέα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη του αμερικανικού δικτύου NBC ότι ο.
Ρώμη: Θερμή υποδοχή στον Πάπα Λέοντα στην πρώτη του ιδιωτική επίσκεψη σε ναό
Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ πραγματοποιίησε την πρώτη του, αιφνιδιαστική, επίσκεψη μετά την εκλογή του,.
Κίνα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι «ένα σημαντικό βήμα» για την αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου
Η Κίνα θεωρεί ότι οι πρώτες εμπορικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ που ξεκίνησαν σήμερα.
Πάπας Λέων 14ος: Το παρασκήνιο του ιστορικού Κονκλάβιου – Το φαβορί που προηγούνταν αλλά εγκατέλειψε και ο ασιατικός «εμφύλιος»
Ο Πάπας Λέων 14ος – ο πρώτος Αμερικανός Ποντίφικας στην ιστορία – έπιασε πολλούς.