

Ενα εκ πρώτης όψεως παράδοξο φαινόμενο παρατηρείται στην Ινδία τις τελευταίες ημέρες σε ότι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας.
Παρά το γεγονός ότι η χώρα τρέχει αρκετά γρήγορα για τα δεδομένα της τον εμβολιασμό (επαίρεται ότι χορήγησε 100.000.000 δόσεις πιο γρήγορα από κάθε άλλο κράτος στον κόσμο), βλέπει τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού να πολλαπλασιάζονται και να φτάνουν (την Κυριακή) στο εφιαλτικό νούμερο των 150.000!
Είναι σαφές ότι σε μία τεράστια χώρα (1 δις πληθυσμός) όπως η Ινδία, ο εμβολιασμός ακόμα και εκατομμυρίων ανθρώπων δεν μπορεί να καταλαγιάσει την επιδημία, ωστόσο η ανησυχία είναι διάχυτη.
Ο κυβερνητικός στόχος είναι να έχουν εμβολιαστεί 250.000.000 άνθρωποι μέχρι τον Ιούλιο αλλά για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα πρέπει οι ρυθμοί του εμβολιασμού να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τους δύο επόμενους μήνες.
Στην Ινδία ο εμβολιασμός έχει ανοίξει χωρίς διακρίσεις σε όσους είναι από 45 ετών και πάνω. Μέχρι πρότινος εμβολιάζονταν οι άνω των 60 αλλά και οι εργαζόμενοι πρώτη γραμμής.
Σχετικά Νέα
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας αναμένεται την Τρίτη στο Πεκίνο
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, στην Κίνα, ανακοίνωσε.
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα Φραγκίσκου για την κηδεία του – Τι αλλάζει στο τελετουργικό
«Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα που προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις.
Αμερικανικά ΜΜΕ: Ο Χέγκσεθ διέρρευσε στο Signal πληροφορίες για χτύπημα κατά των Χούθι
ΟΑμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα για μια.