

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν άλλα 41.810 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ ακόμη 496 ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον ασιατικό γίγαντα έχει φθάσει τους 136.696 νεκρούς επί συνόλου 9.392.919 μολύνσεων.
Η δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου κατατάσσεται επίσης στη δεύτερη θέση παγκοσμίως ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σε 453.956.
Η κατάσταση συνεχίζει να είναι ανησυχητική στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί, όπου το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν 4.998 μολύνσεις και 89 θάνατοι.
Τα σχολεία στην πρωτεύουσα της Ινδίας αποφασίστηκε από την κυβέρνηση να παραμείνουν κλειστά ωσότου να είναι ευρέως διαθέσιμο εμβόλιο εναντίον του νέου κορονοϊού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Υπουργική διάσκεψη στο Βερολίνο για την ενίσχυση των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ
Η Υπουργική Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Βερολίνο για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις ολοκληρώθηκε με τη.
Η Εσθονία ανέφερε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Οι εσθονικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της.
Δύο νεκροί σε μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στον κεντρικό Καναδά
Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, η οποία μαίνεται.
Δύο νεκροί από μεγάλη δασική πυρκαγιά στον Καναδά
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, η οποία μαίνεται.