

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 11.713 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας να φθάνει τους 10.814.304.
Τα επιλεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν σε 148.590, κατά τα επίσημα δεδομένα. Συνολικά, 10.510.796 άνθρωποι έχει κριθεί ότι αποθεραπεύτηκαν.
Μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 5,3 εκατ. άνθρωποι, κυρίως μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, από την έναρξη της εκστρατείας ανοσοποίησης στην Ινδία στα μέσα Ιανουαρίου.
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν ο Πούτιν προτίθεται να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης εφ’ όλης της.
Ουρουγουάη: Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ.
Φεστιβάλ των Καννών: Η Ζιλιέτ Μπινός αποτίει φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα Χασούνα που σκοτώθηκε στη Γάζα
Η διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός απέτισε φόρο τιμής στην Παλαιστίνια φωτορεπόρτερ Φάτιμα.
Αδέρφια Μενέντεζ: Ξεκίνησε η επανεξέταση που θα κρίνει αν θα αποφυλακιστούν έπειτα από 29 χρόνια
Ο δικαστής του Λος Άντζελες κλήθηκε να αποφασίσει την Τρίτη (12.05.2025) αν τα αδέρφια.