

Η Ινδία θα φιλοξενήσει μία ψηφιακή διάσκεψη με τη συμμετοχή περίπου 120 αναπτυσσόμενων χωρών την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός των Εξωτερικών της, καθώς η χώρα επιδιώκει να ενισχύσει το πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας της, στη διάρκεια της προεδρίας της στην ομάδα των χωρών-μελών της G20.
“Η Ινδία βρίσκεται πάντοτε στην πρωτοπορία και προωθεί συνεχώς τον αναπτυσσόμενο κόσμο”, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Ινδός υπουργός των Εξωτερικών Βινάι Κβάτρα, προσθέτοντας ότι η πανδημία COVID-19, η κλιματική αλλαγή, αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν συνέπειες για αρκετές αναπτυσσόμενες χώρες.
Σχετικά Νέα
Διαδηλώτριες έκαψαν εγκαταστάσεις κινεζικής εταιρείας εξόρυξης ζιρκονίου στη Γουινέα – Μπισάου, διαμαρτύρονται για την περιβαλλοντική καταστροφή
Φωτιά έβαλαν και κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαχειρίζονται Κινέζοι επιχειρηματίες, γυναίκες στην Γουινέα-Μπισάου,.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι προτείνει στη Μόσχα να σταματήσουν οι αεροπορικές επιθέσεις για 30 ημέρες
Να εγκαταλείψει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε πολιτικές.
Ισραήλ: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης φοβάται ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του επικεφαλής της Σιν Μπετ θα οδηγήσει σε «πολιτική δολοφονία»
Φοβάται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ισραήλ, ο Γιαΐρ Λάπιντ, μια «πολιτική δολοφονία».
Γερμανία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό που απείλησε με μαχαίρι τους υπαλλήλους και τους θαμώνες ενός κλαμπ
Ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε.