

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία στο Νέο Δελχί με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το τετράγωνο όπου βρίσκεται η πρεσβεία αποκλείστηκε μετά την έκρηξη, στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας και των πυροτεχνουργών. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία έκανε λόγο για έναν μηχανισμό «πολύ χαμηλής ισχύος» που είχε αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια τριών γειτονικών αυτοκινήτων.
«Οι αρχικές εντυπώσεις υπονοούν είναι πως πρόκειται για μια προσπάθεια να προκληθεί αίσθηση», ανέφερε, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει σχολιάσει προσώρας τις πληροφορίες για την έκρηξη. Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:30 ώρα Ελλάδας, την ώρα που ο πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Νατ Κόβιντ και ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι συμμετείχαν σε στρατιωτική τελετή σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο.
Σχετικά Νέα
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.