

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 1.206 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 42.766 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα πάντως μειώθηκαν στα 455.033.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 407.145 νεκρούς επί συνόλου 30.795.716 μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που ειδικοί επισημαίνουν πως είναι πολύ υποτιμημένα.
Πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων και τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο.
Τα στοιχεία που δημοσιοποιούν οι ινδικές υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες υποδεικνύουν ότι η καμπύλη του δεύτερου κύματος της πανδημίας του νέου κορονοϊού τείνει να σταθεροποιηθεί.
Σχετικά Νέα
Φινλανδία: Θέλει να αυξήσει στα 65 έτη το όριο ηλικίας των εφέδρων
Η κυβέρνηση της Φινλανδίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, θέλει να αυξήσει το όριο της.
Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Γαλλία: Κεραυνός έπληξε ζωολογικό κήπο-13 τραυματίες, οι τέσσερις παιδιά
Τέσσερα παιδιά και μία 29χρονη Γερμανίδα περιλαμβάνονται ανάμεσα στα δεκατρία άτομα που τραυματίστηκαν από.
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.