

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 8.318 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 465 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.
Με 467.933 θανάτους επί συνόλου 34.563.749 μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην επικράτειά της, η υποήπειρος των 1,3 δισεκ. κατοίκων καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Πάπας πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια, λέει ο γιατρός του Βατικανού
Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και μη αναστρέψιμη καρδιακή ανεπάρκεια, ανέφερε ο.
Από εγκεφαλικό πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και μη.
Πάπας Φραγκίσκος – Μια 12ετής θητεία σε αριθμούς
Ο πρώην καρδινάλιος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο της Αργεντινής εξελέγη πάπας στις 13 Μαρτίου 2013..
ΓΓ ΟΗΕ για Πάπα Φραγκίσκο: Ο διχασμένος και ασταθής κόσμος μας θα γίνει καλύτερος αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα του για ενότητα
O Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ εξέφρασε τα “βαθύτερα συλλυπητήριά” του για τον θάνατο του.