

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 73χρονος άνδρας στην Ημαθία, ο οποίος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του, την ώρα που προσπαθούσε να διορθώσει μια μηχανική βλάβη.
Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (21.12.2023) μέσα στο γκαράζ του άτυχου 73χρονου στο σπίτι του στη Νικομήδεια Ημαθίας. Τον άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε άμεσα για τον 73χρονο και έσπευσε να τον απεγκλωβίσει, ωστόσο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.
Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Α.Τ. Βέροιας.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.