

«Αγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε» το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ανήκει στον χώρο της αντιπολίτευσης.
«Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι. Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από πέντε χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από οκτώ μήνες στις δημοτικές εκλογές πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα» είπε ακόμη ο Ιμάμογλου στο μήνυμά του στο Twitter.
Ακσενέρ για Ερντογάν: Να θυμάται ότι είναι πρόεδρος όλης της Τουρκίας
Η Μεράλ Ακσενέρ σχολίασε, επίσης, τη νίκη του Ερντογάν στον χθεσινό β’ γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.
Έστειλε, ειδικότερα, μήνυμα στον επανεκλεγέντα πρόεδρο «να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας».
«Εύχομαι στην τελευταία του θητεία του όπου επανεξελέγη, να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας και να ασκήσει τα καθήκοντα του προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε η Ακσενέρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.
Σχετικά Νέα
Φιντάν για αυτοδιάλυση PKK: “Ιστορική απόφαση – Θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα βήματα”
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, δήλωσε ότι η ανακοίνωση από το Εργατικό.
Μερτς: Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες
Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες, ζήτησε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μετά την.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν, διαμηνύει το Ισραήλ παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ισραήλ ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ.
O ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε του κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης, του Ρας Ίσα, της.