

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, έλαβε από την 14η τακτική ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Ο 44χρονος επρόκειτο να απολογηθεί στις 13:00, διαδικασία που ορίστηκε όταν οδηγήθηκε στη δικαστική λειτουργό μετά τη σύλληψή του με ένταλμα των δικαστικών Αρχών για βαριές κακουργηματικές πράξεις που κατήγγειλαν πέντε ενήλικες, πλέον, πρώην αθλήτριές του και αφορούν το διάστημα από το 2009 έως το 2020.
Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα θύματά του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους εξαίροντας τις ικανότητές τους στο άθλημα.
Όταν οι μαθήτριες πείθονταν και εντάσσονταν στο αγωνιστικό τμήμα, τότε ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους, καθώς ο προπονητής τούς ζητούσε να κάνουν ατομικές προπονήσεις τόσο στον αθλητικό σύλλογο όπου ανήκει όσο και στο σπίτι του. Τότε προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.
Σχετικά Νέα
SUV έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στον Φλοίσβο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην παραλιακή όταν αυτοκίνητο τύπου SUV.
Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα κατάνυξης η συνάντηση των πέντε επιταφίων στην πλατεία Αριστοτέλους
Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης, θρησκευτικής ευλάβειας και με την παρουσία χιλιάδων πιστών πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πέντε επιταφίων στην Πλατεία Αριστοτέλους, μια.
-
Το κάψιμο του Ιούδα – Το ξεχωριστό έθιμο που αναβίωσε στην Εύβοια
Για μια ακόμα χρονιά αναβίωσε το έθιμο της καύσης του Ιούδα στην Εύβοια, το βράδυ.
-
Αττική: Ελαφρώς μικρότερη η έξοδος για το φετινό Πάσχα – Σχεδόν μισό εκατομμύριο οχήματα έφυγαν
Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα αστικά κέντρα..