

Στο αρνητικό αποτέλεσμα της Νέας Αριστεράς στην κάλπη των ευρωεκλογών αναφέρθηκε με εκτενή ανάρτηση του ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Μεταξύ πολλών άλλων, χαρακτήρισε “υποκριτικό” το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή των εδρών υπενθυμίζοντας πως αν δεν υπήρχαν τέτοιες μετακινήσεις στην πορεία του, τότε η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα είχε περάσει.
Σε αυτοκριτικό πλαίσιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, δήλωσε ότι ο κατακερματισμός του χώρου είναι σύμπτωμα και όχι αιτία της κρίσης, την οποία δεν κατάφερε το κόμμα του να υπερβεί αλλά θα εργαστεί σε αυτή την κατεύθυνση. “Συνεχίζουμε”, η καταληκτική αναφορά του.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.