

«Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα», δηλώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κατερίνη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του ‘δημιουργική πρόταση’».
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου:
Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα. Όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.