Ηλίας Μίχος: Θρίλερ με το κινητό και το τάμπλετ του – Ποιος το παρέδωσε στις Αρχές

Ένας εργάτης και όχι η Αστυνομία φέρεται πως βρήκε το κινητό και το τάμπλετ του Ηλία Μίχου στο κατάστημα που διατηρούσε στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, συνεργείο εισήλθε στο χώρο, προκειμένου να τον καθαρίσει και να απομακρύνει πράγματα και εκεί ένας από τους εργαζόμενους φέρεται να εντόπισαν τις δύο ηλεκτρονικές συσκευές, σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ένας από τους εργάτες κατέβηκε στο υπόγειο του καταστήματος για να ελέγξει τι υπήρχε στο χώρο. Εκεί, κάτω από μία σκάλα, βρήκε μία κούτα, η οποία περιείχε το κινητό και το τάμπλετ του κατηγορούμενου για το βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης. Ο εργάτης πήρε τις δύο συσκευές στο σπίτι του και όταν έμαθε σε ποιον άνηκε ο χώρος ειδοποίησε την Αστυνομία και τις παρέδωσε. Πλέον, το κινητό και το τάμπλετ βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω έλεγχο.

«Εγώ το βλέπω τραγικό το ότι υποστηρίζανε εξαρχής ότι η Αστυνομία έχει ψάξει τα πάντα, ενώ εμείς λέγαμε ότι δεν έχει ψαχτεί τίποτα. Μετά από τόσες μέρες λογικό να βρήκαν κάτι, αν και πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλα», αναφέρει η θεία του 12χρονου κοριτσιού που κίνησε τις διαδικασίες για να αποκαλυφθεί η αποτρόπαια υπόθεση. «Το παιδί το έλεγε εξαρχής ότι υπάρχει κι άλλο τηλέφωνο. Δεν έχω λόγια», συμπληρώνει η ίδια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα