Ηλίας Μαμαλάκης: Το μήνυμά του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

H περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αίσιο τέλος, καθώς βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου της Λευκωσίας, ενώ έπειτα από μερικές μέρες πήρε και το εξιτήριο.

Ο γνωστός σεφ το γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο λόγος της νοσηλείας τους δεν ήταν κάποιο αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση – όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό – αλλά μια άλλη τοξίνη.

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα