

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα στην σορό του 46χρονου επιχειρηματία, που βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά από το αυτοκίνητό του, το βράδυ του Σαββάτου, στο δάσος του Κουνουπελίου στην Ηλεία, δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύκτα.
Σύμφωνα με το PatrisNews.com, τα αίτια θανάτου του άτυχου επιχειρηματία από τη Βάρδα, είναι απροσδιόριστα, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις. Το γεγονός πως στην σορό του 46χρονου δεν υπάρχουν κακώσεις, οδηγεί την Ιατροδικαστική Υπηρεσία σε περαιτέρω εξετάσεις.
Πάντως οι αρχές, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς προκαλεί ερωτηματικά τι οδήγησε τον άτυχο άνδρα εκείνη την ώρα, στο συγκεκριμένο σημείο. Μια δασώδη περιοχή, σε ένα αρκετά απόμερο σημείο, δύσκολα προσβάσιμο, μέσα σε πυκνή βλάστηση.
Σχετικά Νέα
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (14/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.