

Στη σημασία της αύξησης του εμβολιασμού έναντι του κορονοϊού στους πολίτες άνω των 60 ετών, αναφέρθηκε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος, γνωστοποιώντας ότι στην επιτροπή των Εμπειρογνώμων συζητήθηκε το ενδεχόμενο θέσπισης θετικών κινήτρων, όπως για παράδειγμα η μείωση της συμμετοχής τους στο κόστος του φαρμάκου.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics ανέφερε ότι στην επιτροπή των Εμπειρογνώμων συζητήθηκαν μέτρα κίνητρα για τον εμβολιασμό, τα οποία εάν θεσπιστούν θα αφορά τους ήδη εμβολιασμένους πολίτες, ενώ για τους άνω των 60 ετών σημείωσε ότι «εκεί είναι όλο το στοίχημα».
Ο Ηλίας Μόσιαλος τόνισε ότι δεν χρειάζεται τα πάντα να γίνονται με «μαστίγιο» και πως τα κίνητρα είναι προτιμότερα, καθώς αποτελούν παράλληλα και μια σημαντική κοινωνική πολιτική.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.