

Την αντίθεσή του με την αποστολή sms σε ανεμβολίαστους εξέφρασε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι διαφωνεί με το συγκεκριμένο μέτρο και εκτίμησε ότι, πιθανώς, θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.
«Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά μέσω των sms αλλά δεν τη θεωρώ καλή ιδέα. Δεν ξέρουν οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν μετά από βομβαρδισμό ενημέρωσης τόσο καιρό; Χρειάζονται το sms; Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει» είπε.
Ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος που θα γίνει πιο αποτελεσματικότερη η διαχείριση της κατάστασης. «Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά με τους εμβολιασμούς στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στη χώρα μας. Δεν έχουμε πετύχει ικανοποιητικά ποσοστά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Πώς θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων» διερωτήθηκε.
Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα παιδιά, απάντησε ότι δεν τάσσεται υπέρ. «Προέχει η ενημέρωση των παιδιών και των γονέων τους», είπε.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.