

Το οδικό δίκτυο του νησιού δοκιμάζεται για άλλη μια φορά μετά και την σημερινή βροχόπτωση. Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι από πτώσεις βράχων, που έχουν καταλήξει στο οδόστρωμα.
Παράλληλα κομμάτια δρόμων προς την θάλασσα έχουν υποχωρήσει και -όπως βλέπετε στις εικόνες- οι προστατευτικές μπάρες βρίσκονται στον αέρα.
Τα μηχανήματα που νοικιάζει το Επαρχείο Ικαρίας και Φούρνων έχουν σπεύσει στα σημεία, ωστόσο οι ζημιές στους δρόμους εκτείνονται σε πολλά χιλιόμετρα.
Συνιστάται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς όλων των οχημάτων και όχι άσκοπες μετακινήσεις, κυρίως τις βραδινές ώρες.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.