

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το μεσημέρι το Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την πορεία της υγείας των τριών εφοριακών, δύο γυναικών και ενός άνδρα, που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική και η γενική κατάσταση της χαρακτηρίζεται σταθερή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφεύγει τον κίνδυνο και παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
Η 67χρονη εφοριακός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη και παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Όσον αφορά τον 56χρονο άνδρα νοσηλεύεται, επίσης, με μηχανική υποστήριξη στη Β’ μονάδα εντατικής θεραπείας. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω των βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο, όπως επισημαίνεται στο σχετικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.
Σχετικά Νέα
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.