

Το Τόκιο θα προχωρήσει σε νέα μέτρα στερώντας από τη Ρωσία το καθεστώς του ευνοούμενου κράτους και για να την αποτρέψει να αποφύγει τις οικονομικές κυρώσεις χρησιμοποιώντας ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Φούμιο Κισίντα μετά τη συνάντηση με τους ομολόγους του της G7.
«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση στην οποία εμείς, τα μέλη της G7, επιβεβαιώσαμε τη σταθερή μας αποφασιστικότητα να διαδραματίσουμε έναν ηγετικό ρόλο στην προστασία της διεθνούς τάξης», είπε ο Κισίντα σε δημοσιογράφους.
«Από την πλευρά μου, ανέφερα τις πρόσθετες κυρώσεις της Ιαπωνίας (κατά της Ρωσίας) και την πρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες», συμπλήρωσε.
Πηγή: Reuters
Σχετικά Νέα
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας αναμένεται την Τρίτη στο Πεκίνο
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, στην Κίνα, ανακοίνωσε.
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα Φραγκίσκου για την κηδεία του – Τι αλλάζει στο τελετουργικό
«Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα που προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις.