

Όριο 10.000 θεατών έθεσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων, στους οποίους θα επιτρέπονται μόνο Ιάπωνες θεατές, σε ποσοστό όχι μεγαλύτερο του 50% της χωρητικότητας των χώρων.
Οι θεατές δεν θα επιτρέπεται να φωνάζουν ή να μιλούν δυνατά, και θα πρέπει να φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στους χώρους.
Τα παραπάνω όρια ανακοινώθηκαν παρά τις προειδοποιήσεις ειδικών που υποστηρίζουν ότι η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς θεατές θα ήταν η ασφαλέστερη και πιο επιθυμητή επιλογή.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 23 Ιουλίου, ενώ οι Παραολυμπιακοί θα ξεκινήσουν έναν μήνα αργότερα, στις 24 Αυγούστου. Τα όρια για τους θεατές των Παραολυμπιακών θα επικυρωθούν στις 16 Ιουλίου.
Το όρια ενδέχεται να αναθεωρηθούν προς τα κάτω και να τεθούν περαιτέρω περιορισμοί ανάλογα με την πορεία της πανδημίας και την πίεση στο σύστημα υγείας της Ιαπωνίας.
Με πληροφορίες από Reuters και ΒΒC
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.