

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος και ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Γιουν Σουκ-γελ επιβεβαίωσαν ότι οι χώρες τους θα εργαστούν προκειμένου να πετύχουν μία ευέλικτη λύση στα ανοιχτά εργασιακά ζητήματα από την περίοδο του πολέμου.
Οι δηλώσεις του Κισίντα έγιναν μετά από μία διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας στο περιθώριο της διάσκεψης της Ένωσης των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) στην πρωτεύουσα της Καμπότζης Πνομ Πενχ.
Νωρίτερα, ο Κισίντα και ο Γιουν είχαν μία τριμερή συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και αντικείμενο της συζήτησης τις απειλές της Βόρειας Κορέας.
Σχετικά Νέα
Β. Μακεδονία: Δυσανάλογη η ενέργεια της Βουλγαρίας να ανακαλέσει τον πρέσβη της στα Σκόπια
«Δυσανάλογη» χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, την ενέργεια της Βουλγαρίας.
ΕΕ: Επιστολή στους ηγέτες των κρατών-μελών για το μεταναστευτικό
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απέστειλε επιστολή σχετικά με την.
Ακτή Ελεφαντοστού: 12 παιδιά πέθαναν από “μυστηριώδη ασθένεια”
Δώδεκα παιδιά πέθαναν από μια μυστηριώδη ασθένεια τους δύο τελευταίους μήνες σε ένα χωριό,.
Κύπρος: Νέα διαμαρτυρία στα κατεχόμενα για την “ισλαμοποίηση”
Νέα εκδήλωση με αφορμή τα όσα πρόσφατα δήλωσε ο “πρόεδρος” του “τμήματος θρησκευτικών υποθέσεων”,.