

Αντιμέτωπη με έρευνα των βρετανικών Αρχών είναι η Google, όσον αφορά την εξαγορά ύψους 2,6 δισ. δολαρίων της εταιρείας δεδομένων Looker Data Sciences, σύμφωνα με το Bloomberg.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προχώρησε σε διαταγή εκτέλεσης, η οποία εμποδίζει τις εταιρείες να συγχωνεύουν τις υπηρεσίες τους, ενώ η ρυθμιστική αρχή διεξάγει πρώιμη επανεξέταση της εξαγοράς.
Όπως θυμίζει το πρακτορείο, η Google ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι σχεδίαζε να αγοράσει τη μονάδα cloud της εταιρείας Looker με έδρα τις ΗΠΑ. Η επανεξέταση του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να εστιάσει στο πώς η Google σχεδιάζει να διευρύνει τη δύναμή της όσον αφορά τα δεδομένα.
Έρχεται μάλιστα καθώς η αρμόδια Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, ηγείται της προσπάθειας εξέτασης του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες συλλέγουν και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες.
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.