

Αν είστε 25-39 ετών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι με στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα ΠειραιώςΠΕΙΡ +0,09%, μέσω του προγράμματος στέγασης «Σπίτι μου».
Στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγείται συγχρηματοδοτούμενο δάνειο, σε ποσοστό 75% από κεφάλαια της Δ.ΥΠ.Α και 25% από κεφάλαια της Τράπεζας Πειραιώς. Το μέγιστο ποσό δανείου ανέρχεται στις 150.000 €, με διάρκεια έως 30 έτη ενώ εφαρμόζεται χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, καθώς το 75% του δανείου είναι άτοκο, με αποτέλεσμα να πληρώνετε πολύ λιγότερους τόκους σε σχέση με τα συνηθισμένα στεγαστικά δάνεια.
Ενδεικτικά, το επιτόκιο του δανείου διαμορφώνεται από μόλις 1,35% (Euribor 1M + spread 2,5% δια 4) και ειδικά για τρίτεκνους/πολύτεκνους το επιτόκιο επιδοτείται 100%.
Επιπλέον, κάνοντας την αίτησή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, απολαμβάνετε μία σειρά από προσφορές σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς.
Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, πέραν των ορίων ηλικίας, εφαρμόζονται εισοδηματικά κριτήρια και ελέγχεται τυχόν ύπαρξη κατοικίας που μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές σας ανάγκες. Μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου» μπορείτε να αποκτήσετε την πρώτη κατοικία σας με μέγιστο εμβαδό έως 150 τ.μ., παλαιότητας άνω των 15 ετών, με αξία έως 200.000 € όπως αυτή θα αποτυπώνεται στο συμβόλαιο αγοράς και μέγιστο ποσοστό χρηματοδότησης 90%.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕΠΠΕ
Για ποσό δανείου 70.000€, με εξασφάλιση προσημείωση ακινήτου, διάρκεια αποπληρωμής 30 έτη, ήτοι 360 μηνιαίες δόσεις, κυμαινόμενο επιτόκιο 1,35% (δηλαδή 1/4 Euribor 1M 2,92% την 30/3/23 πλέον 1/4 περιθωρίου 2,50%), Δαπάνη Εξέτασης Αιτήματος: 0€, Κόστος Νομικού Ελέγχου: 115€, Κόστος Τεχνικού Ελέγχου:142,40€, ισχύουν τα ακόλουθα:
Μηνιαία δόση: 237€
Συνολικό Ποσό Πίστωσης: 70.000€
Συνολικό Κόστος Πίστωσης: 15.437,90€
Συνολικό Ποσό προς πληρωμή: 85.437,90€
Σ.Ε.Π.Π.Ε: 1,39%
Σχετικά Νέα
Φορολογικές δηλώσεις: Την Παρασκευή 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων – Έχει ήδη υποβληθεί το 1/4 του συνόλου
Χρονικό περιθώριο, έως το τέλος του μήνα έχουν περίπου 2,5 εκατ. φορολογούμενοι, που κατά.
Youth Pass: Πάνω από 66.000 νέοι έχουν κάνει αίτηση για την ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 150 ευρώ
Μεγάλη είναι η απήχηση του Youth Pass στους νέους δικαιούχους, καθώς μέχρι στιγμής 66.765.
Πάσχα: Πώς επηρεάζονται οι τραπεζικές συναλλαγές και τα καταστήματα από τις αργίες – Πότε ανοίγουν πάλι οι τράπεζες
Συνεχίζονται οι ημέρες αργίας για τις τράπεζες καθώς διανύουμε τις εορτές του Πάσχα. Οι.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.