

Το ενδεχόμενο αποστολής τουρκικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα εξεταστεί σύμφωνα με πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, επιμένοντας ότι δεν νοείται ευρωπαϊκή ασφάλεια χωρίς την συμμέτοχη της Τουρκίας.
Μάλιστα, κατά την τακτική ενημέρωση των αμυντικών συντακτών, οι πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας τόνισαν ότι το θέμα της συμβολής σε μια αποστολή, που δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί εννοιολογικά, παρόλο που έχει αναφερθεί σε διάφορα κανάλια, θα αξιολογηθεί αμοιβαία με όλα τα σχετικά μέρη, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο για την εγκαθίδρυση της περιφερειακής σταθερότητας και ειρήνης.
Επίσης, επανέλαβαν την τουρκική θέση ότι στις όποιες ειρηνευτικές πρωτοβουλίες είναι απαραίτητη ισότιμης και δίκαιης εκπροσώπησης και των δύο εμπόλεμων πλευρών.
Τέλος, χαρακτήρισαν μεγάλο λάθος την παρεμπόδιση της συμμετοχής της Τουρκίας στις αμυντικές πρωτοβουλίες της ΕΕ για πολιτικούς λόγους.
Σχετικά Νέα
Νέα επίθεση Τραμπ κατά του επικεφαλής της Fed, του «τεράστιου loser»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη και πάλι κατά του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ,.
Κατά των σχεδίων της Τουρκίας για μεταφορά S – 400 στη Συρία αμερικανοί νομοθέτες – Επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Διακομματική επιστολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με την οποία επιδιώκουν να ανακόψουν τα σχέδια της.
Συλλυπητήρια Πούτιν για Πάπα Φραγκίσκο: Μεταφέρω σε όλο τον Καθολικό κλήρο τη συμπαράσταση και στήριξή μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε τα τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του.
Ντόναλντ Τραμπ – Μάρκο Ρούμπιο: Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκε
Μετά την ολιγόλογη ανάρτηση «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» του Λευκού Οίκου στο Χ, ο.