Η τελευταία «καληνύχτα» της Άντζελας Γκερέκου στον Τόλη Βοσκόπουλο – Λίγο μετά την κηδεία

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του πολυαγαπημένου της συζύγου, η Άντζελα Γκερέκου ανήρτησε μία συγκινητική φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά τον Τόλη Βοσκόπουλο με το σχόλιο «Καληνύχτα».

Λίγες πριν ώρες πριν τη συγκινητική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο. Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο, εκεί που μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για το ύστατο «χαίρε».

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί. Η κόρη του Μαρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πάντα βρισκόμενη κοντά στην μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα τραγούδι. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου με το τραγούδι «Κι εσύ θα φύγεις», έγραψε «…Ένα ρολόι σταματημένο, ένα καράβι ναυαγισμένο, ένα σπουργίτι κυνηγημένο, απ’ το χιονιά….26/7/1940 – 19/7/2021».Την ανάρτησή της συνόδευσε με έξι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα