

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απελάσει έναν ανταποκριτή και έναν εικονολήπτη της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, ως απάντηση σε παρόμοιες κινήσεις της γερμανικής κυβέρνησης κατά του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Channel One.
Το Channel One τόνισε ότι η Γερμανία κλείνει το γραφείο του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου στο Βερολίνο και ότι δύο Ρώσοι δημοσιογράφοι, ένας ανταποκριτής και ένας κάμεραμαν, που εργάζονταν για το κανάλι, έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τη Γερμανία για λόγους ασφαλείας.
Σχετικά Νέα
Η Ρωσία εξαπέλυσε μεγάλη πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: 14 τραυματίες
Μια από τις μεγαλύτερες πυραυλικές επιθέσεις με εκατοντάδες drones και βαλλιστικούς πυραύλους εξαπέλυσε το.
Ο Τραμπ απειλεί την ΕΕ με τελωνειακούς δασμούς XXL – «Είναι καιρός να παίξουμε αυτό το παιγνίδι με τον τρόπο που εγώ ξέρω να παίζω»
Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε την Παρασκευή (23/5), να πλήξει την Ευρωπαϊκή Ένωση με τελωνειακούς.
Αυστραλία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων ετών
Οι αυστραλιανές αρχές ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο (24/5) εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν οι.
Ρωσία: Πρόστιμο σε 84χρονη επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ επειδή απηύθυνε έκκληση για ειρήνη
Στην 84χρονη Λιουντμίλα Βασίλιεβα, επιζήσασα της πολιορκίας του Λένινγκραντ, επιβλήθηκε την Παρασκευή πρόστιμο από.